KUTSU: Tradenomien After Work: YAMK-koulutus Tårget to 8.2 klo 17:00


Turun seudun tradenomit ry toivottaa alueen tradenomit ja tradenomiopiskelijat tervetulleeksi ravintola Tårgetiin (Linnankatu 3a, Turku) Tradenomien After Work –tilaisuuteen torstaina 3.2.2018 kello 17:00 alkaen. Tarkoitus on verkostoitua mukavassa seurassa, hyvän ruuan sekä virvokkeiden parissa.

Tradenomien After Workissa pääsemme kuulemaan Turun AMK:n Ylempi AMK koulutus – ja tutkimuspäällikkö Marita Antikaisen kertomana keväällä Turun AMK:ssa yhteishaussa olevista Tradenomi-YAMK tutkinnoista sekä niihin hakeutumisesta. Kuulemme myös Tradenomi-YAMK opiskelijoiden kokemuksia omista opinnoistaan. Illan aikana käydään myös läpi Tradenomiliitto TRAL ry:n sekä Turun seudun tradenomien ajankohtaisia kuulumisia ja tulevan vuoden suunnitelmia.

After Workiin osallistujille kuuluu veloituksessa hanajuoma sekä ruokatarjoiluna tarjolla on kahta erilaista cocktailpalaa. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Voit pyytää tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa http://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/after-work-target/ tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@turunseuduntradenomit.fi tiistaihin 6.2.2018 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Tervetuloa viihtymään Tradenomien After Workiin!

Julkaistu kohteessa Tapahtumat, TRAL, Uutiset, Yleinen
Aiemmat artikkelit