KUTSU: Tradenomien After Work: Olutkoulutus to 5.4 Panimoravintola Koulu

Toivotamme alueen tradenomit ja tradenomiopiskelijat tervetulleeksi Panimoravintola Kouluun (Eerikinkatu 18, Turku) Tradenomien After Work -tilaisuuteen. Tilaisuus aloitetaan torstaina 5.4. kello 19:00 alkaen Panimoravintolan toisen kerroksen Cygnaeus -salissa.

Tradenomien After Workissa pääsemme aluksi perehtymään oluen valmistukseen panimokierroksen merkeissä Panimoravintola Koulun henkilökunnan opastamana. Tämän jälkeen meille on tarjolla olutmaistelu, jossa on tarjolla Koulun oman panimon oluita. Illan aikana käydään myös läpi Tradenomiliitto TRAL ry:n sekä Turun seudun tradenomien ajankohtaisia kuulumisia.

After Workiin osallistujille kuuluu veloituksessa pientä iltapalaa sekä olutmaistelun oluet. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Voit pyytää tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ilmoittautuminen:

Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Ilmoittaudu mukaan TRALin tapahtumakalenterissa: http://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/afterwork-olutkoulutus/ tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@turunseuduntradenomit.fi tiistaihin 3.4.2018 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Tervetuloa viihtymään Tradenomien After Workiin!

Julkaistu kohteessa Tapahtumat, TRAL, Uutiset, Yleinen
Aiemmat artikkelit