KUTSU: Yritysvierailu ja vuosikokous Nordealla ma 4.12 klo 17:00

Turun seudun tradenomit ry ja Nordea järjestävät yritysvierailun maanantaina 4.12. kello 17:00 alkaen Nordean Kauppatorin konttorissa (sisäänkäynti Yliopistonkatu 16, Turku). Tapahtuman jälkeen on mahdollista osallistua Turun seudun tradenomien vuosikokoukseen, jossa käydään läpi mm. tilinpäätös, toimintasuunnitelma sekä valitaan hallitustoimijat vuodelle 2018.

Illan aluksi Nordean digipäällikkö Ville Nurminen kertoo meille tulevaisuuden digitaalisista pankkipalveluista ja tällä hetkellä käytössä olevista Nordean digipalveluista. Lisäksi kuulemme Nordeasta työnantajana sekä myös hänen oman uratarinansa, kuinka hän on päätynyt Nordealle nykyiseen tehtäväänsä.

Tradenomiliitto TRAL ry:n ajankohtaisia kuulumisia pääsemme kuulemaan asiamies Anna Sirviö-Hautalan kertomana ja Turun seudun tradenomien kulunutta vuotta kertaa puheenjohtaja Jaakko Hyvönen.

Tarjoiluiden riittävyyden vuoksi pyydämme ilmoittautumista TRAL:n tapahtumakalenterin kautta osoitteessa http://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/yritysvierailu-ja-vuosikokous-nordealla tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@turunseuduntradenomit.fi perjantaihin 1.12 mennessä.

Ilmoita myös mahdollinen erikoisruokavalio. Tradenomiopiskelijat ovat myös tervetulleita tapahtumaan ja voit myös ottaa tradenomikaverisi mukaan!

Tervetuloa!

Julkaistu kohteessa TRAL, Uutiset, Yleinen
Aiemmat artikkelit