Tradenomien After Work: Myynti & Somekoulutus Teerenpeli ke 5.9. klo 18:00

Turun seudun tradenomit ry toivottaa alueen tradenomit ja tradenomiopiskelijat tervetulleeksi ravintola Teerenpeliin (Eerikinkatu 8, Turku) Tradenomien After Work –tilaisuuteen keskiviikkona 5.9.2018 kello 18:00 alkaen. Tapahtuma järjestetään Teerenpelin yläkerrassa.

Tradenomien After Workissa pääsemme oppimaan uutta myyntityöstä, somemaailmassa toimimisesta sekä verkostojen luomisesta ja ylläpidosta Sami Saarenpään (Sales Manager, Visma Duetto) kertomana.  Illan aikana käydään myös läpi Tradenomiliitto TRAL ry:n sekä Turun seudun tradenomien ajankohtaisia kuulumisia.

After Workiin osallistujille kuuluu veloituksetta hanajuoma sekä pientä iltapalaa. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Voit pyytää tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ilmoittautuminen:

Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa http://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/after-work-teerenpeli/ tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@turunseuduntradenomit.fi maanantaihin 3.9.2018 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Tervetuloa viihtymään Tradenomien After Workiin!

Julkaistu kohteessa Tapahtumat, TRAL, Uutiset, Yleinen
Aiemmat artikkelit