TÄYNNÄ: Tradenomileffa: Venom Kino Dianassa ke 24.10 klo 18:00

HUOM! Tapahtuma on loppuunvarattu, mutta peruutuspaikoista voit kysellä sähköpostitse osoitteesta info@turunseuduntradenomit.fi!

Tervetuloa Tradenomileffaan yksityisnäytökseen Kino Dianaan katsomaan uutta Venom elokuvaa. Tilaisuus alkaa Kino Dianassa (Humalistonkatu 3B, Turku) keskiviikkona 24.10 kello 18:00. Ennen elokuvan alkua kuulemme lyhyesti Turun seudun tradenomit ry:n sekä Tradenomiliitto TRAL ry:n ajankohtaisia kuulumisia.

Vihdoinkin yksi Marvelin arvoituksellisimmista, särmikkäimmistä ja tiukimmista hahmoista saapuu valkokankaille. Venom on 5. lokakuuta Suomessa ensi-iltansa saanut supersankarielokuva, joka perustuu Marvel Comicsin sarjakuvien samannimiseen hahmoon. Pääroolissa näyttelee Oscar-ehdokas Tom Hardy.

Tradenomileffaan osallistujille kuuluu veloituksetta vapaavalintainen limonadi sekä leffapopcorn. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Voit pyytää yhden tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa http://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/tradenomileffa-venom/ maanantaihin 22.10.2018 mennessä. Lisätietoja tapahtumasta: info@turunseuduntradenomit.fi

Tervetuloa Tradenomileffaan!

Julkaistu kohteessa Tapahtumat, TRAL, Uutiset, Yleinen
Aiemmat artikkelit